ForumunMerkezi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ForumunMerkezi

Forumun Merkeziyiz Keyfinize Bakmanızı Dileriz!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Pek Garip Deyil Ama

5 posters
YazarMesaj
DeathSleep
Yönetici
Yönetici
DeathSleep

Pek Garip Deyil Ama Empty
MesajKonu: Pek Garip Deyil Ama   Pek Garip Deyil Ama Icon_minitimePaz Mart 16, 2008 9:32 am

Birgün trafik kazasında başım yarılmıştı ve hastaneye gitmek istemiyordum ama beni zorla hastaneye getirdiler ve hastaneye gittiğimde beni yatırdılar ve yüzümü kapattılar. Doktorr: -Yaranın üstündeki saç tellerini alcam,acırsa söle dedi.Bende tamam dedim. birinci telde acımamıştı acımadı dedim,ikincide acıdı,acıdı dedim ve üçüncüde acımadı dedim... Aynaya baktığımda ne olmuş tahmin edin Question Başımda fiyonk gibi bişey grdüm o aslında bir dikişmiş bu olayı hayatım boyunca unutmuyacam doktorada hala sinirliyim Smile Smile Smile
Hyper Sonic
Admin
Admin
Hyper Sonic

MesajKonu: Geri: Pek Garip Deyil Ama   Pek Garip Deyil Ama Icon_minitimePaz Mart 16, 2008 2:13 pm

geçmiş olsun barış bu talihsiz kaza onca can götürebilirdi Crying or Very sad
https://forumunmerkezi.yetkin-forum.com
BLaCK-DeViL
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Pek Garip Deyil Ama   Pek Garip Deyil Ama Icon_minitimePaz Mart 16, 2008 5:23 pm

gemiş olsun barıs yalın arkadasımız dediği gibi can alabilirdi
allah sızı korumus yıne gecmıs olsun
DeathSleep
Yönetici
Yönetici
DeathSleep

MesajKonu: Geri: Pek Garip Deyil Ama   Pek Garip Deyil Ama Icon_minitimePaz Mart 16, 2008 5:38 pm

Hyper Sonic demiş ki:
geçmiş olsun barış bu talihsiz kaza onca can götürebilirdi Crying or Very sad
saolun
RECLES
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye

MesajKonu: Geri: Pek Garip Deyil Ama   Pek Garip Deyil Ama Icon_minitimePaz Mart 16, 2008 7:31 pm

evet barış diğer arkadaşlarmızın dediği gibi allah korumuş bek ufak deil ama ufak bir yaralanmayla atlatmışsın
Hyper Sonic
Admin
Admin
Hyper Sonic

MesajKonu: Geri: Pek Garip Deyil Ama   Pek Garip Deyil Ama Icon_minitimePtsi Mart 17, 2008 10:54 am

RECLES demiş ki:
evet barış diğer arkadaşlarmızın dediği gibi allah korumuş bek ufak deil ama ufak bir yaralanmayla atlatmışsın
sende doğru sölüosun normal bir olaya göre büyük ama bu olaya göre küçük bir yara
https://forumunmerkezi.yetkin-forum.com
!HeLL_BoYs!
Üye
Üye
!HeLL_BoYs!

MesajKonu: beraberdikk   Pek Garip Deyil Ama Icon_minitimeSalı Mart 18, 2008 3:51 pm

barısın kaza yaptığından sonra biz beraberdik barışla ZİRVEde oyun filen oynuyoduk dimi barış vee ozaman eniştemin arabasına tiraktör çarptı ve barış babasının kucağındayken başını elle tutulan yere çarptıı vee sonra barışşlar bizim opell le kureye döndüler ve biz iseeniştemim arabasıyla kureye döndüydük dimi BARIŞ CIM daha buu olayy olarıı 2 sene oluyorrr dimi BARIŞcım Crying or Very sad
DeathSleep
Yönetici
Yönetici
DeathSleep

MesajKonu: Geri: Pek Garip Deyil Ama   Pek Garip Deyil Ama Icon_minitimePerş. Mart 20, 2008 5:30 pm

!HeLL_BoYs! demiş ki:
barısın kaza yaptığından sonra biz beraberdik barışla ZİRVEde oyun filen oynuyoduk dimi barış vee ozaman eniştemin arabasına tiraktör çarptı ve barış babasının kucağındayken başını elle tutulan yere çarptıı vee sonra barışşlar bizim opell le kureye döndüler ve biz iseeniştemim arabasıyla kureye döndüydük dimi BARIŞ CIM daha buu olayy olarıı 2 sene oluyorrr dimi BARIŞcım Crying or Very sad
ewet doğru sölüosnn ama tamamen traktörde hata ters şeritten döndü ve hala o adama kızgınım Mad

Pek Garip Deyil Ama
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ne Garip Dimi